jajecznice

monikaderc
napisał/a: monikaderc 2011-09-12 12:32
Ja najczęściej robię właśnie samą albo ze szczypiorkiem. Powody są dwa. Bardzo takie lubię, ale przede wszystkim...robi się je najszybciej
napisał/a: Kasia2328 2011-09-12 13:28
Ja też bardzo lubię taki wariant zwykły, bez dodatków. Najbardziej lubię taką średnią, nie za twardą i nie za miękką. Czasem przychodzi mi też ochota na wersję z serem żółtym.
napisał/a: alaola1 2011-10-12 12:16
Teraz sezon na grzybki, więc serwuję z kurkami. Wszyscy chętnie wstają na takie śniadanko.
monikaderc
napisał/a: monikaderc 2011-10-13 11:25
Ala_Ola napisal(a):Teraz sezon na grzybki, więc serwuję z kurkami. Wszyscy chętnie wstają na takie śniadanko.


Pycha!!!
napisał/a: alaola1 2011-10-14 22:44
Oj, tak, naranja_d, taki przysmak budzi każdego śpiocha!
napisał/a: ~gość 2011-10-17 14:20
Dzisiaj jadłam z serem żółtym
monikaderc
napisał/a: monikaderc 2011-10-18 13:29
Ala_Ola, zawołaj mnie jak będziesz następnym razem robiła! :P
napisał/a: alaola1 2011-10-25 09:17
naranja_d napisal(a): zawołaj mnie


Chętnie :) Choć ostatnio kurek na bazarku brak :(
monikaderc
napisał/a: monikaderc 2011-10-25 17:01
No to prawda, też to zauważyłam. Mam takiego farta, że odkładałam kurczaka duszonego w kurkach, który za mną chodzi od kilku tygodnie na "po wypłacie". A "po wypłacie" rurek brak!
napisał/a: lodowa 2011-10-27 14:21
Ja lubię jecznicę z boczkiem, skwareczkami i szczypiorkiem:)
napisał/a: mgielka1983 2011-10-27 17:47
Ja lubię z dodatkami : wędlina , pieczarki /grzyby , ser , szczypiorek .

Gdy nie mam czasu na bawienie się z dodatkami to nie pogardzę zjeść z samą cebulą i oczywiście smażonej na masełku Gdy mnie najdzie ochota poleję ketchupem
monikaderc
napisał/a: monikaderc 2011-10-28 13:15
Ja lubię taką tylko na masełku polać ketchupem :D